Dagens datum:
 
»Start    »Utbildning    »Lösningsfokus    »KASAM    »Användning    »Reteaming    »Metod    »Referenser    »Företaget    »Kontakt    
       
  Presentation av företaget

Solutionfocus i Mora AB (tidigare enskild firma) har arbetat med utbildning och handledning sedan 2001. Uppdragsgivare och kunder är länsarbetsnämnder, landsting, kommuner, personalchefer och vård- och rahebiliteringsinstitutioner m fl. Verksamheten fördelar sig till största delen mellan grundutbildningar, fördjupningsutbildningar och handledningsinsatser. Inriktningen fördelar sig till största delen mellan handläggningsärenden, vård- och behandling, personal- och ledningsfrågor, coaching och utbildning av interna samtalsledare.

Större delen av utbildnings- och handledningsinsatserna genomförs av Elisabeth Gråne, som också innehar företaget Solutionfocus i Mora AB. Elisabeth har genom åren skaffat ett omfattande nätverk och samarbetar med flera erkänt kompetenta aktörer i olika insatser. Hon finns också med på Ben Furmans lista över licencierade reteamingcoacher samt som konsult på hans hemsida (www.reteaming.nu).

Solutionfocus i Mora AB
Beriholsvägen 87
792 91 MORA

Orgnr. 556659-0385

Telefon: 070-367 73 41

info@solutionfocus.se
www.solutionfocus.se


Läs mer

» Presentation Elisabeth Gråne
» Fördjupad presentation om Företaget


Solutionfocus i Mora AB
Beriholsvägen 87
792 91 MORAinfo@solutionfocus.se
www.solutionfocus.se


070-367 73 41